0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

5 hjerter til byens bedste tacos

Rosio Sanchez har en fortid som dessertkok på Noma. Nu laver hun byens bedste tacos til priser, hvor alle kan være med.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Anders Rye Skjoldjensen
Foto: Anders Rye Skjoldjensen

100 kr. Tacosfyldet skifter dagligt hos Rosia Sanchez, men prisen er den samme. 100 kr for tre tacos.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hvordan kunne sidste års åbning af en lille tacobar i København blive en nyhed i New York Times? Og i Vogue?

Svaret hedder Noma og rimer på Redzepi. Ikke fordi Store René havde noget at gøre med boden i Torvehallerne, selv om han måtte springe om bag disken for at hjælpe med at fylde de bløde fladbrød, så køen ikke skulle blive for lang på åbningsdagen.

Nej, Rosio Sanchez har været dessertkok på Noma, og i en tid, hvor streetfood og især tacos indtager den vestlige verden, blev det en lille nyhed med et stort publikum. Eller en stor nyhed i en lille verden, hvor Redzepi ikke kan spise en hotdog, uden at pølsevognen bliver instagramable i den globale blogosfære.