Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Cicilie S. Andersen
Foto: Cicilie S. Andersen

John Michael Jensen rykkede i 2017 fra sin mobile pølsevogn ind på en fast adresse i Kødbyen. Det var det sted, rejsemagasinet Condé Nast Traveler for nyligt inkluderede i en liste over de 22 bedste spisesteder i København.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hotdog-John anbefaler spisesteder i København: »Det er fandeme godt, og det er heller ikke dyrt. De laver byens bedste tarteletter«

Han bliver kaldt hotdoggens nytænker, og for nylig blev Johns Hotdog Deli i Kødbyen kåret som en af Københavns bedste spisesteder af verdens største rejsemagasin. Her fortæller John Michael Jensen, hvor han selv går ind, når han går ud.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Hvor går du hen for at spise på budget?

»Det bliver på Guldkroen inde hos Frank og Umut. Det er sgu godt, det mad, du får for pengene, og man går aldrig sulten derfra. Det er jo ikke noget fancy. De laver hverdagsmad, stegt flæsk, frikadeller, og deres wienerschnitzel, mand, den er fantastisk. Og så er der også altid god service og god humor, ik’?«.

Hvad gør du, når du går i byen?

»Det er mest øl, jeg drikker. Jeg kan godt lide Mikkellers barer. Han har nogle fantastiske ølbarer. Fermentoren er også en rigtig god ølbar. Og hvis det skal være rigtig lækkert, skal du ind på cocktailbaren Ruby, det er helt fantastisk«.

Hvad spiser du, når du har tømmermænd?

»Jamen, jeg har aldrig tømmermænd. Jeg er så heldigt stillet, at selv om jeg kommer hjem klokken 4 om natten og ikke kan huske, hvad jeg selv hedder, så kan jeg stadig møde på arbejde klokken 6 og være frisk«.

»Hvis jeg alligevel skal have noget tømmermændsmad, ville jeg tage ned på Guldgrillen og få en fed flæskestegssandwich. Eller også ville jeg tage ned til Klaus på Gasoline Grill. Han laver nogle sindssygt gode burgere«.

Hvor får man byens bedste kaffe?

»Det gør du hos Prolog Kaffe og hos Coffee Collective. Jeg kommer mest hos Prolog, fordi de ligger herinde i Kødbyen, men man kan ikke stille dem op imod hinanden, for de har hver deres måde at lave kaffe på. Men begge steder er de så nørdede og passionerede omkring det, de laver, og måden, de udvælger og rister deres bønner på«.

Er der et sted, alle københavnere burde kende?

»Ja! Torvehallerne. Det er sgu hyggeligt at gå rundt derinde og købe lidt forskelligt. Man ser noget nyt hele tiden. Jeg plejer at gå til Tommy og hente noget fisk, for jeg elsker marinerede sild til frokost, og til Arla Unika for at købe ost. Der er også en lille lækker grønthandler derinde«.

»Det er måske lidt dyrt, men kvaliteten er også god. Og jo bedre kvalitet, des mindre spiser du også, så det er faktisk ikke meget dyrere end det billige skrammel, du køber i supermarkedet«.

Kender du en skjult perle i byen, som ikke får nok opmærksomhed?

»Nyboders Køkken. Det er et sødt lille sted, som laver dansk mad. Jeg er tit derinde og spise med mine kammerater. Det er fandeme godt, og det er heller ikke dyrt. De laver byens bedste tarteletter. Deres wienerschnitzel gider jeg ikke at æde, for den er røvsyg, men tarteletterne er fandeme lækre«.

Hvad synes du, den københavnske restaurantscene mangler?

»Ikke noget. Den københavnske restaurantscene er så mangfoldig, og der åbner hele tiden nye steder. Vi er pisseheldige med alle de gode restauranter«.

Hvor får man byens bedste pølser, hvis du nu ikke må nævne dine egne?

»Det er svært, for der er ikke rigtig andre, der laver pølser, som jeg godt kan lide dem. Men skulle jeg vælge noget, ville jeg vælge Claus hos DØP. Han er også meget passioneret omkring sit arbejde«.

Er der en ret fra en anden restaurant, du er lidt misundelig på?

»Ja, det må være trøffelsuppen på Bistro Boheme på Esplanaden. Det er der ingenting, der kan slå. Der er ingen, der kan lave den ligesom Per«.

»Og så vil jeg også sige alt det, Rasmus laver på Alchemist. Det er jo fuldstændig sindssygt. Altså der er 40 retter, jeg er misundelig på!«


Læs mere:

Annonce

IBYEN

Jacob Ehrbahn

Stor guide:  Her er Københavns bedste værtshuse og barer ifølge 17 kokke og madnørder

OLESEN PETER HOVE

Her er 20 af de bedste gratis oplevelser i København

Maud Lervik

Den store karaoke-guide:  Hvad skal I synge? Og hvor? Ibyen og musikanmelderne guider

Ivan Boll

På restaurant for 25 kroner:  Her er 8 ting, du skal spise, drikke og tjekke ud i december

Mads Nissen

Ibyen tipper:  Croissantens storhedstid er forbi. Bliver et af disse 6 stykker bagværk arvtager?

Mads Nissen

Spis billigt ude:   Her er 10 folkekøkkener i København

Lars Krabbe

Få overblikket:  Her er alle stederne, du skal kende i Kødbyen

Tobias Nicolai/Tobias Nicolai

Ibyens store burgerguide:  Hvor spiser man Københavns bedste burger? Vi viser vej til 12 saftige bud

Peter Hove Olesen

10 timer i Valby:  Sådan skal du bruge en dag i Københavns Hollywood

Martin Lehmann

10 timer i Nordvest:  Sådan skal du bruge en dag i Københavns rå mutant-bydel på ydersiden af Nørrebro

Martin Lehmann

Det bedste stambord, den klammeste kælder og den smukkeste park:   25 københavnere udpeger deres yndlingssted i byen

Mads Nissen

Ibyen guider til comfort food:  Takket være disse 6 serveringer burde du kunne overleve din efterårsblues i København

Miriam Dalsgaard

Ibyens gadeguide:  I Nørrebros globale sidegade kan du spise og udforske hele verden

Lasse Kofod

Udforsk byen:  Her bør du kigge ind, når du kører de 17 stop med Københavns nye metroring

Nanna Navntoft

Ibyen Cheap Eats:  Her er de 20 bedste serveringer i København, der gør dig mæt for max 100 kr.

Hurra!  Hvor holder man en fremragende fødselsdag i København? Ibyen giver dig 12 stærke bud

Emma Sejersen

Velkommen til hovedstaden:   Den ultimative byguide til nye studerende i København

Louise Herrche Serup

Mor er støjfølsom, far er nærig, og naturvin smager surt:   Her er 10 af de bedste forældrevenlige spisesteder i København

Ivan Boll

Henrik Palle guider:  Her finder du Københavns bedste antikvariater

Mads Elsøe (Arkiv)

Ibyens gadeguide:  Gammelt slumkvarter bobler af gode spisesteder

Erik Petersen

Hjælp, min ven skal giftes:  Den perfekte polterabend? Her er 12 anderledes ideer

Veras

Ibyen klæder dig på:  Her er de bedste loppemarkeder i København

Jacob Ehrbahn (arkivfoto)

Spis ude på budget:  Her er Københavns bedste, billige restauranter ifølge 11 kokke og madnørder

Jens Dresling

Ibyen guider:  Der er keramik overalt. Besøg disse 5 små værksteder, hvis du vil se noget af det mest interessante

Louise Serup

Syv hyggelige boghandlere:  Her serverer de byens bedste læsestof til kaffen

Jens Dresling

Guide:   Her er Københavns bedste museumscafeer

Casper Dalhoff

Stjernekok åbner nyt sted på Christianshavn:  Her er 5 ting, du skal spise og drikke i september

Maud Lervik

Ingen gramseri. Ingen racisme. Ingen diskrimination. Er det her fremtidens natklub i København?

»Man bliver grinet af eller får en kommentar som: »Slap dog af, jeg synes bare, din røv er god, tag det som et kompliment«

Inger Christine Løwe

»Jeg ved, at kommentarerne vil komme, for mit tøj vil af nogle blive opfattet som et råb om opmærksomhed«

Peter Hove Olesen

Rundspørge:  Kvinder overvejer, om de kan forsvare sig med nøgler og paraplyer, når de færdes alene om natten

Nanna Navntoft

Sådan svarer du igen:   Råb »kogte gulerødder!« til dem, der chikanerer dig i nattelivet

Philip Davali/Philip Davali

Send os dit tip:  Hvordan skaber vi et tryggere natteliv?

Peter Hove Olesen

Guide:  Her er 3 københavnske klubber med safer space-politik

Peter Hove Olesen

Natklub-ejer:  »Det største problem, vi har, er at mænd ikke kan opføre sig ordentligt, er for fulde eller for nærgående«

Peter Hove Olesen

Mød Club Mafia:  20 unge patruljerer byens natklubber. De er færdige med diskrimination, sexisme og racisme

Olivia Loftlund

38 organisationer tager afstand fra Distortion-leders status­opdatering:  Vi føler os ikke trygge til jeres gadefest

Joachim Adrian

Distortion-leder undskylder:  Jeg forsøgte at være sjov, og det gik helt galt

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts