Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

'Sex and the City'-stjerne møder dronningen af arthouse-film: Vi gider ikke bare spille nogens mor!!

Det er på mange måder en overraskelse. Og samtidig føles det helt naturligt. At Kim Cattrall og Isabelle Huppert er veninder og gerne mødes over et glas vin. De fleste kender Cattrall fra rollen som Samantha i hit-serien ’Sex and the City’ og har stærke meninger om hende på grund af den. Og kender Isabelle Huppert fra den ene prisvindende kunstfilmrolle efter den anden i de mest markante europæiske instruktørers film. Til fælles har de en kompromisløs tilgang til deres fag. Til, hvilke roller de vil spille. Og en lyst til at have kontrol over deres kreativitet. Og mest af alt en evne til at ville det, overleve en nådesløs branche, uanset omkostninger.

FOR ABONNENTER

’Sex and the City’ er mange ting. Et af de største tv-fænomener i nyere tid, der som banebrydende serie på HBO var med til at indlede kabenl-tv- og streamingens guldalder og havde succes med et markant skift til en historietype med fire stærke kvinder, der siden er blevet fulgt af så forskellige serier som ’Girls’, ’Skam’ og ’Big Little Lies’.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden