Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Hjernerne bag 'Arvingerne' og 'Herrens veje' i samtale: »Pludselig opdagede jeg, at mange af mine fortællinger kommer ud fra totalt undertrykt raseri. Sådan noget helt tungt, mørkt noget«

Heidi Faisst og Kaspar Munk er to af Danmarks bedste personinstruktører. De har begge et helt særligt blik og øre for autentisk, karakterbåren filmfortælling.

FOR ABONNENTER

Ikke mange kulturbegivenheder bliver så set og diskuteret i det her land, som Danmarks Radios store dramasatsninger gør. I de seneste fem år har to af dem været samtidsfortællingerne ’Arvingerne’ og ’Herrens veje’, der begge har haft vægten på karakterernes personlighed og udvikling. Og i øvrigt begge har modtaget et hav af priser.

Det er ikke et tilfælde, at Heidi Maria Faisst har været tæt på manuskriptudviklingen og indspilningen af ’Arvingerne’, eller at hendes kollega Kaspar Munk var konceptuerende instruktør på ’Herrens veje’. Allerede da Heidi Maria Faisst spillefilmsdebuterede med ’Velsignelsen’ i 2009, og Kaspar Munk gjorde det året efter med ’Hold om mig’, var det tydeligt, at de to begavede dansk film med usædvanlig lydhør, facetteret og samtidig præcis personinstruktion.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden