Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Frisk salat til julemiddagen: Opskriften på sprød salat med citrusfrugt og granatæble

En frisk salat lyser op på julebordet og er en god modvægt til den tunge and.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Ingredienser

Dressing
Saften af 1 clementin
1 spsk. flydende honning
En smule frisk revet ingefær
Lidt citronsaft eller æbleeddike
Salt og peber
2 hoveder hjertesalat
1 håndfuld fintsnittet rødkål
1 dl granatæblekerner
½-1 dl hakkede ristede mandler

Sådan gør du:

  1. Skær figner og dadler i grove stykker.
  2. Pil og skær clementiner i mindre stykker.
  3. Lav dressingen ved at røre clementinsaft med flydende honning, citronsaft, salt, peber og lidt revet ingefær (ingefær kan undlades).
  4. Skær hjertesalat i grove både. Vend hjertesalat med lidt fintsnittet, rå rødkål. Kom det i en salatskål, og hæld citrus-dressingen over salaten. Fordel clementiner, dadler og figner hen over salaten, og drys med granatæblekerner og ristede, hakkede mandler.

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden