0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
OPSKRIFT

Quesadillas med spinat og feta

Quesadillas er det fuldendte måltid. Sprøde udenpå og med smeltet ost indeni. Og så lækker grønt på toppen.

7. juni 2021
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Snack til 4 personer

Arbejdstid: 30 min.
Samlet tid: 30 min.

Ingredienser

Creme:
2 dl cremefraiche 18 %
1 spsk. hakket chipotle i adobe (se fx Chilihouse.dk)
1 spsk. limesaft
1 spsk. mayonnaise
salt

Quesadillas:
100 g revet pecorino
100 g cheddar
6 hvedetortillas
2 håndfulde babyspinat
salt

Topping:
2 tomater
1 avokado
1 hjertesalat
lidt limesaft
salt
50 g blød gedeost eller feta

1.

Rør cremefraiche, chili, lime og mayonnaise sammen. Smag til med salt.

2.

Bland pecorino og cheddar, og fordel osten på 2 tortillas.

3.

Top dine tortillas med spinat, og krydr med salt. Læg to tortillas på toppen af dem, og tilføj resten af osten, spinat og salt. Læg de sidste to tortillas på som låg.

4.

Skær tomater og avokado i tern, og hak salaten.

5.

Vend tomat, avokado og salat sammen med limesaft og salt.

6.

Steg dine quesadillas på en tør, varm pande, til osten er smeltet, og de er gyldne og sprøde. Vend dem forsigtigt.

7.

Skær dine quesadillas i trekanter og anret dem på et fad eller bræt.

8.

Top med salat, cremen og smuldret ost, og server straks til de sødeste du kender.

Redaktion:

Redaktør: Mette Mølbak

Tilrettelæggelse og produktion: Louis Raaschou

Assistent: Marie Vogelius

Tak til: Hahnemanns Køkkens for lån af lokaler

Annonce

  • Emma Sejersen
    Grønne hverdagsklassikere
  • Sommersylt
  • Grønt studieliv
    24 nemme, billige og grønne opskrifter, der redder dit studieliv