Grønt studieliv Lav mad til vennerne: Overraskende nem chili sin carne FOR ABONNENTER Madskole 8. jun. 2021 kl. 00.00 Opskrift: Mette Helbæk Grønt studieliv Se samling Læs hele samlingen → Shakshuka med kikærter, æg og feta Kartoffel- og græskarcurry med spinat i kokosmælk Nem singlemad til to dage: Netflix-nudler med indbygget overraskelse Toast med kimchi, ost og avokado Mad på 13 min: Mellemøstlig one pot med et drys sprødt bacon Så nemt gør du det selv: Kopnudler med sprøde grøntsager og miso Grøn og sund: Turbosalat med couscous, ristede mandler og feta Nem singlemad: Vegansk buddhabowl med kikærter og avokado Den dovne koks aftenredning: Perfekte røræg med krydderurter Louisa Lorangs geniale studiemad: Sprød, fransk sandwich med grønkål Hurtigt, nemt og billigt: Tortilla med tomatbrød Spaghetti puttanesca Du skal kun bruge ost og peber: Så nemt laver du en romersk klassiker Aftensmad på ti min. til ti kroner: Lær at lave det her italienske pastahit Den perfekte tomatsauce kræver kun fire ingredienser Bacon, salat og tomat: BLT-sandwich i grøn version Sidst på måneden: Den her opskrift giver dig lækker mad uden at ruinere dig Ren mums: Dahl med tomater og blomkål Lav mad til vennerne: Overraskende nem chili sin carne Selv den mest inkarnerede kødspiser bliver overbevist: Den ultimative grønne burger Linseragù med svampe og nødder Mmmm.... meximad i en fart: Sprøde quesadillas med spinat og ost så du smelter Gorm Wiswehs perfekte gourmetpizza til under ti kroner stykket Morgenmad på fem minutter: Greenie med spinat og ingefær Supersund salat: Rødkål med rødbede og feta Energi til studierne: Powersalat med bagt laks og sprøde mandler Det her er uundværligt i en travl hverdag: Lav det på fem minutter Det geniale tilbehør: Hjemmelavet hummus i en fart Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst Prøv 7 dage for kun 1 kr. Få adgang til vores digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord. Prøv Politiken nu Allerede abonnent? Log ind her