0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
OPSKRIFT

Chili sin carne med fennikel og bøftomat

Chili sin carne smager helt vidunderligt og er både nemt og sund. Lav hele portionen og spis sammen med andre - eller frys resten ned i små portioner, så du har nem mad til en dag, hvor du ikke orker selv at skulle lave mad.

8. juni 2021
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Til 4-6 personer

Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 1,5 min.

Ingredienser

1 fennikel
1 rød peber
800 g bøftomat
1 mediumstærk rød chili
800 g blandede kogte bønner (udblødte og kogte eller fra dåse)
3 dl vand
2 tsk. salt
300 g cherrytomater
1/2 agurk

Til servering:
1/2 agurk
1 bundt koriander
2 dl cremefraiche

1.

Skær fennikel, rød peber, chili og bøftomat groft ud.

2.

Kom de hakkede ingredienser i en gryde.

3.

Tilsæt bønner, vand og salt, og lad chilien simre i 1 times tid eller mere – jo længere, jo bedre.

4.

Skær cherrytomater i halve og agurken i tern.

5.

Vend dem i chilien, og lad dem koge med et par minutter.

6.

Server chilien med cremefraiche, agurk i tern og friskklippet koriander.

Redaktion:

Redaktør: Mette Mølbak

Tilrettelæggelse og produktion: Louis Raaschou

Assistent: Marie Vogelius

Tak til: Hahnemanns Køkkens for lån af lokaler

Annonce

  • Efterårs­mad
  • Maja Ambeck Vase
    Gå på æblerov
  • Grønt studieliv
    24 nemme, billige og grønne opskrifter, der redder dit studieliv

Annonce