0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
PR, Frederik Bille Brahe
Foto: PR, Frederik Bille Brahe

Kendt kok: De brød ud i gråd midt i køkkenet. Så kunne jeg godt se, at jeg var nødt til at lægge kursen om

Vidnesbyrd om elendige arbejdsforhold i restaurationsbranchen har igen rejst spørgsmålet: Bør vi egentlig have dårlig smag i munden over at sætte os på en restaurant? Ibyen ringede til tre restauratører for at høre, om de selv synes, de har et problem.

FOR ABONNENTER

Men efter at tidligere tjener og sommelier Lisa Lind Dunbar begyndte at dele anonyme vidnesbyrd fra de danske restaurantkøkkener på Instagram, er diskussionen om dårligt arbejdsmiljø, grænseoverskridende adfærd og seksuelle krænkelser igen blusset op.

Prøv 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til vores digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

IBYEN

Emma Sejersen

»Jeg er ekstremt stor fan«:  15 af Københavns bedste, billige spisesteder ifølge en række kokke og madnørder

De er Københavns festkrigere. Når mørket faldet på, kæmper de for en revolution i nattelivet

Ian Dooley

Ibyens isguide:  Hvor får man den bedste is i København? Her er 18 skarpe bud

Cheap Eats 2022:  Den ultimative guide til de bedste, billige måltider i København

Christian Klindt Sølbeck

Stor guide:  Her er 13 af de bedste dansegulve og natklubber i København